Hej! Jag är ett verkligen ett kap för ert företag ;P

Jag blev dålig igen i söndags, börjar misstänka att mitt immunförsvar har gått ut i strejk.

 

Igår mådde jag iaf bättre igen så jag åkte till Västervik för att träffa Akzos företagsläkare och göra en hälsoundersökning inför sommarjobbet. Eftersom min hälsa är på topp var det självklart inga problemas. De va visserligen inga svåra saker man fick göra bara andas i ett rör, ta blodtryck och fylla i lite papper. Man skulle ta blodprov också men jag slapp eftersom jag redan tagit blodprov några gånger de senaste veckorna och han tyckte det räckte. Han sa iaf att jag hade väldigt bra lungor och att blodtrycket var perfekt, det kändes bra eftersom det var ett tag sen jag träffade en läkare som har någonting positivt att säja om min hälsa:P.

 

Hej! Jag är här för min hälsokontroll. Jag går sista året på gymnasiet men nu har jag inte varit i skolan på ett tag för jag fick körtelfeber för typ 3 veckor sedan och innan det så hade jag feber i nästan 2 veckor. 3 dagar innan jag fick körtelfeber fick jag halsfluss och har gått på penicillin i 10 dagar. Igår mådde jag illa och hade ont i huvudet hela dagen. Körtelfebern har gjort att jag är fruktansvärt trött och jag orkar nästan ingenting längre. När jag var liten hade jag astma men nu har jag inte haft symtom på ett ganska länge??men annars är jag frisk som en nötkärna och är nästan aldrig sjuk. (undrar om dom fortfarande vill anställa mig :P )

 

Det kändes iaf kul att vara i Västervik och Gamleby igen och jag började längta efter att få börja jobba och få sommar. J

 

Igår kväll va jag på bio med Rebecka o Helena och såg ?Music and lyrics?. Den va bra o rolig J.


Idag har jag varit o kollat på träningen, det va roligt:). Ska nog åka o kolla lite imorgon oxå tror jag.

 
image11

Hanna o Rebecka gör ett lyft efter träningen idag.


Lördag, eller ja söndag :P

Jag börjar bli frisk :). Jippie! Efter 4 veckor och 3 dagar börjar jag äntligen komma upp ur min lilla formsvacka. 
Idag (eller igår egentligen) har jag både gjort högskoleprovet och varit hos Robban med lite folk. Det har gått ganska bra trots att ja blir lite trött men de e härligt att umgås med alla igen :).
Det har nu varit första April i 1 och en halv timme och jag har redan blivit lurad. Det känns lite som att jag har missat hela Mars så jag var inte alls beredd på att de va 1:a April idag. Imorgon ska jag nog gå och hälsa på på träningen, det ska bli jättekul :).
 
I tisdags va Lotta, Helle o Åsa här med en kaka och ett mycket vackert kort, hihi.


image5


Vilka Nazralla o Mowgli är kan jag berätta någon annan gång. Men vem "Världens Bästa Karlsson" är hoppas jag att ni själva kan räkna ut ;P.  
Tack så jättemycket tjejer, ni e jättegulliga:) (Speciellt när ni åker skidor i flugsvampar )


image9
LOTTA

image10
HELENA


image6
ÅSA







RSS 2.0