Neeeeeeej :(

Hoppas Åsa inte läser det här nu :P Ska bli intressant att se om hon lyckas att ta sig hem utan att få veta hur matchen gick, jag tycker att det är bra kämpat isåfall.

Vi hade iaf väldigt roligt när vi tittade på matchen. Jag, Becka och Moa satt och sjöng och skrek för fulla muggar :P Dock har min fina stämma tagit semester och jag var helt hes. 

Sen satt jag och Moa och förklarade reglerna för Rebecka som tydligen inte vet vad en fotboll är. Vad händer nu? Vilket håll ska dom åt?
Men nu kan hon allt om hörnor, frisparkar, halvlekar och hur långa dom är.  

Pappa kom nyss hem (han har varit uomlands och jobbat) han klev in i vardagsrummet, där Jeppe och jag satt, iklädd en rysk landslagströja.
- Jahopp, då är vi klara för kvartsfinal :)
Sen vände han sig om och så står det KARLSSON på ryggen. Hahha Jesper och jag skrattade länge och väl.

Kom hem till Norrköping idag och är här för att stanna, iaf ett litet tag :)

IMORGON KOMMER ÅSA HEM :D ! ! ! ! !

Allt du inte visste om..

Hej!
Rebecka heter jag, är 19 år och har semester och mitt sista sommarlov fram till Måndag nästa vecka. Min enda semester blev tvungen att innehålla något annat än ensamt tv-tittande hemma i Norrköping. Begav mig därför till Mikaela som nu för tiden är Stockholmare med egen lya..

När man väl har semester gäller det att försöka göra så många "semestriga" saker som möjligt på kort tid. Jag och Mikaela kom på dessa saker som var tvugna att hittas/utföras:
- Konsert
- Paraplydrink
- Shopping
- Ny bostad
- Bad
- Sola
- Glass
- Pruta på torg
- Sightsing
- Åka nytt slags fordon

Vi lyckades med alla utom bad! Ganska starkt gjort på två dagar..
Imorgon blir det att åter inta min käre hemstad Norrköping och överge Mikaela i den stora staden. Imorgon är vår sista chans att hitta några kompisar som kan agera ersättare för mig här i ensamheten.

Igår var vi på väg att hitta några riktiga polare åt henne. Det kom nämligen fram tre grabbar till oss på tunnebanestationen. En var liten kort och berusad. Han hette Erik och påstod sig vara 21. Erik såg konfunderad ut när Mikaela presenterade sig som en 43 åring..Kompis nummer 2 stod mest i bakgrunden, blyg och söt (kanske ett framtida pojkväns ämne? ;D ) . Kompis nummer 3 höll på att följa med oss ombord på tunnelbanan. Med sitt stora, vackra léende tipsade han om oss om att besöka "the old stade" där hans kompis ADL jobbade. KÄnns som vi borde tagit deras nummer. De kunde ha blivit Mikaelas nya bästisar! men men...Vi hittar säkert några ännu bättre kandidater imorgon..

Nu ska jag återgå till Hollywood gigolo och dess härliga humor. Sedan kanske det blir att knacka på hos grannarna så jag äntligen kan lära mig lite vacker stockholmska! :D
x
Det är svårt att hitta vänner i nya städer..

Första kvällen i Stockholm :)

Jahopp då var men framme i StockisHolmis då :D.


Tog tåget från Norrk. idag på eftermiddagen och det kändes riktigt, riktigt bra :D.

Väl på tåget hände e mycket märklig sak. Han som satt bredvid mig började att "spontan-prata" helt utan någon som helst anledning, hallå ?! Vart har den svenska andan tagit vägen, vi pratar inte med främmande människor på bussar, tåg eller egentligen inte över huvud tagen ;) hihi. Först blev jag helt ställd och visste inte hur jag skulle hantera situationen men sen var han rätt trevlig så de va kul.


Nu sitter jag här i vad som kommer vara mitt hem i några månader framöver. Imorgon ska jag gå till jobbet för första gången och försöka göra ett bra första intryck, eller typ 3:e, men ändå ;),


Jag har kommit på att jag kommer att sakna voltigen extreeemt mycket i sommar =( men jag ska iaf på skritt-SM i Juli med några av små-tjejerna så det ska bli kul iaf :D

image14
Norrköpings voltige Team 1 & 2
2007

RSS 2.0