Sex and the city

Kom nyss hem från norrköpings vackra bio, hihi. Rebecka och jag var och såg sex and the city. Den var mycket mycket bra och jag rekomenderar alla mina 4 läsare att gå och se den :). Jag satt helt fängslad hela tiden och jag vet typ inte varför, den var asbra helt enkelt.

I förmiddags var det fika med gamla gänget, förr i tiden var det ingen stor grej men nu är det alltid massa saker som hänt och vi träffas alldeles för sällan :(. Har inte varit alla 6 i samma rum på ca 1 år (Mikaela fäller en tår :P ).

Efter fikandet hade vi bestämt med voltigelaget att vi skulle åka och klättra :). Det var superkul, både att klättra och att träffa dom underbara voltige-nissarna igen :P. 

Efter många klättringar upp och ner och överallt så åkte lagets pensionärer, dvs. Jag, Becka och Ellen och köpte Thai mat. Sen var vi hemma hos Ellen och flummade lite. Rebecka och jag hoppade mest studsmatta och försökte göra massa konster, det gick inte så bra men det blev många roliga kort :P

När kvällningen kom åkte vi och dumpade lilltjejen (Ellen) på en fest så hon kunde parta loss medans vi som sagt gick på Sex and the city.

Nämde jag hur bra den var ? ;)

Godnatt kära vänner, imorgon drar jag till Stockholm igen men är nog tillbaka snart :)

Faan, kom just på att jag har utsläpp imorgon, min klocka ringer om 4 h och 25 minuter :(

Har massa bilder från dagen men dom kommer nog på facebook eller bilddagboken eller något.

Sov gott :)

RSS 2.0