Faaan också...

Igår var det mösspåtagning och startskott för studentveckan. Jag var glad och allt var roligt. Vi sjöng och sen gick vi ut på kvällen, hela klassen tillsammas. Det var en perfekt start på den efterlängtade STUDENTVECKAN :D. Jag somnade med ett leende på läpparna.

Jag vaknade tidigt idag av att min hals värkte som tusan och jag låg och huttrade under mitt duntäcke. Efter några koppar te typ mitt i natten lyckades jag somna igen. Jag släpade mig till skolan och åkte sedan och kollade på träningen och försökte intala mig själv att jag var frisk som en nötkärna. Det fungerade inte och jag har panik. Nu eftersöker jag alla tänkbara kurer mot förkylning?? Får inte bli sjuk nu, bal på fredag, uppvisning på söndag och sen är det ju trots allt studentveckan:(.

Så vem du än är, snälla skriv några tips! Jag har försökt med té, honungsmjölk, andas in vattenångor, brustabletter, halstabletter m.m.  

Min reservplan är mina hyperstarka värktabletter som jag fick utskrivna när jag hade körtelfeber, tror dock det är rätt farligt att blanda dom med alkohol :S.   

Student 07
Sofia, Alexandra och Åsa bär stolt sina studentmössor :D !

God kväll :)

Det var inte igår :)
Igår var jag nämligen hos Robin :) Han hade fyllt år o skulle ha kalas :P.
Det var trevligt, förutom att Åsa o Johan klagade på varandra hela vägen till Lindö och att det blev "alla mot en - krig" när typ de flesta hade dragit. Tyvärr var jag "en" :P, fick visserligen lite stöd från Lottis... hehe de va iaf en rolig kväll, speciellt att hoppa studsmatta :D.
Jag har skaffat bilddagbok och det är primiär ikväll :D ! Finns bilder från gårdagen, adressen är www.ela.bilddagboken.se . Om du inte är medlem så kan du få ett gästlösenord :).

Idag har jag pluggat typ hela dagen :((( Har 2 prov och en redovisning på måndag.. men sen är det över och då behöver man bara gå och ladda upp inför........STUDENTVECKAN :D !

Den 22 April var jag o tävlade med voltigen. Fast jag tävlade inte eftersom jag har varit sjuk så länge, så jag fick coacha lag 2 istället.
Lag 2 beståd av Lisa, Emma, Wilma och så jag då på ett hörn. Vi (dom) var asbra och kom 4:a i lätta klassen. Lag 1 vann den svåra klassen.


image12
 Lag 2 och jag är påväg ut från tävlingsbanan.


 

image13
Världens sötaste Wilma på tävlingen i Caprifolen


image14

 <3      <3      <3      <3 

RSS 2.0