§ Vid vigseln skall kvinnan och mannen samtidigt vara närvarande.

Juridik är bra intressant, ibland när jag sitter på föreläsningarna undrar jag hur man skulle kunna ta sig genom livet utan att veta allt som vi får lära oss. Juridik borde vara obligatoriskt på gymnasiet, man kan verkligen komma att bli lurad om man inte har koll på vad lagen säger.
Passa er allihopa ;)

Livet i Halmstad går strålande. Vi har kommit igång ordentligt med träningen nu så det känns jättekul. Igår började vi träna på våran kür i galopp. Lag 2 (my team) som nu är fullt består av 3 stycken som tränat i laget tidigare och 4 nya, däribland MOI :D. Igår kändes det verkligen som att alla är riktigt laddade så det känns väldigt roligt.

För att nu hjälpa er, mina när och kära, så ska jag försöka lägga upp lite juridiska tips i inläggen ibland.
Ni kommer att tacka mig för det en vacker dag :)


Byggare Bob

Kan vi bygga det (?):





JA, VI KAN :D ! ! ! ! ! ! !



Efter många timmars slit lyckades jag och nu är jag mycket stolt över mig själv. Jag har snickrat ihop möbler flera gånger förut men den här var verkligen inte enkel :P hihi men nu är det gjort och nu är det bara bordet som ska byggas också men det får bli imorgon för annars kommer grannarna att bli galna.

Godnatt kära vänner :)

Welkommen hem Rebbe :)

Ja, jag glömde bort den största nyheten i gårdagens inlägg.. Rebecka kom hem förra veckan från London :) Vi hann tyvärr bara träffas en gång men det var iaf ku :D.
Skolan gick strålande och sen har jag även varit och shoppat en fin byrå från Chilli och ett bord på Jysk. Nu börjar jag hitta här i Halmstad så mycket som jag åkt runt idag,

Jätteroligt att du är i Sverige igen :)


Kom hit snart och hälsa på Beckis :).. och alla andra också :D


Nu sitter vi och tittar på handboll, Hejja Sverige :P bara 1 minut kvar nu :P

Jag reste söder ut mot... snön (?)

Japp så är det, här nere låg snön på granarna och allt man såg var ett vackert vinderlandskap :)
(..nu överdrev jag lite, ganska mycket faktiskt men man kan ana lite vita fläckar här och var).. Jag sitter iaf just nu i min nya fina lya här nere i Halmstad. Flyttlasset (dvs. jag och min volvo) avgick från Norrköping 09.36 imorse, sen mellanlandade jag på Caprifolen och var med på deras Kick-off. Det var trevligt och jag fick träffa några ur mitt nya lag, är verkligen superladdad för att börja träna nu :D.
Efter det åkte jag hem hit och sen har jag försökt att bo in mig :).

Men vad gör jag här igen då undrar ni? (alla 0 läsare som jag har).
Jag är här av ren rädsla! ! ! ;P
Vårat gymnasiegäng är nu väldigt långt från varandra så vi har bestämt att alla måste börja blogga så man kan hålla koll på varandra. Den som inte håller sig till regeln kommer att få ett STRAFF :p hihih så ni lär se mer av mig här :P.

Nu måste jag gå och packa för imorgon är det första dagen i skolan :)

RSS 2.0