Studentbal :)

Igår var det studentbal här i Norrköping, jag var där och fotade lite i intåget :)

image50
Anton, Emelie, Rebecka och Moa :)

image51
Rebecka, Moa och Sara

image52
Bechoooo

image53
Min absolut bästa bild... :P
hihi men den visar iaf Rebeckas plågor :P
Hennes fötter hade börjat blöda redan innan de kommit in på balen :S


Imorgon bär det av mot Stockholm, känner mig både nervös och glad. Förhoppningsvis kommer jag börja blogga sjukt mycket mer än nu eftersom jag inte kommer ha så mycket annat att göra.. hihi

OBS !
KOM OCH HÄLSA PÅ MIG I STORSTADEN :D

03:49

GÄÄÄÄSP
Nu sitter jag ute i Ödemarken hemma hos Nadja. Morgonsolen har precis kommit upp och nu är det ljust som mitt på dagen (iaf en väldigt mörk och molnig dag).

Vi var hos fam Alsbjer/Karlsson och såg på Schlager EM. Jag säger bara: BJÖRN GUSTAFSSON ! ! ! ! (vet inte ens hur han stavar men iaf). Jag kommer i fortsättningen att joina alla småtjejer och bli kär i honom. Så himla klockren insatts alltså. 

Den senaste timmen har vi suttit och letat efter information om man ska ge blod. Nadja vill nämligen göra det, som en tjänst till männskligheten... nästan.. Det viktigaste var att hitta vilka droger man kunde ha tagit och inte, men jag tror att det löste sig.

Bara så att alla vet !
Okej det här är nog det mest meningslösa jag skrivit men Rebecka lär ju bli nöjd :P

SÅ DET HÄR ÄR TILL ER MINA TVÅ TROGNASTE LÄSARE REBECKA ANDERSSON-LÖÖV and OZZY EDLUND :)
ENJOY ! ! ! !
Nadja tjatar att hon vill sova nu så jag ska åka hem :( ;P

Vill bara påminna alla som jag varit "extra-mamma" åt att det är morsdag imorgon, så omn jag har tagit hand om dej så kräver jag frukost på sängen och blommor :)

image49

Nadja vil hilse alle en veldig God natt og önsker verden PEACE AND LOVE!!
 


 Nu ska jag gå och somna till fåglarnas morgonsång ;P

Nu är jag laddad :D

Idag har jag spelat badminton, jag och felicia vann :D. Det var en mycket hård kamp men vi var helt enkelt grymmast :P

Sen har jag varit hos Becka också och planerat vidare på vårat 39:års kalas :D ! Vi har börjat dela ut inbjudningar nu, jag har bara några stycken kvar att ge till. Säg till om jag har råkat glömma dig, eller föresten gör inte det för tänk om du inte var bjuden, då kan det ju bli lite pinsamt. hihi ;P

På kvällen var jag och Elinore och tränade lite voltige på Vicki. Ellen var extremt taggad inför helgens läger och det smittade av sig på mig, så nu är jag superladdad :P.

Nu ska jag sova så att jag är pigg och glad imorgon bitti :D

image48
Jag och Fillan vann den spännande badmintonmatchen :D


Barnkalas :D

God kväll :)
Nu har det gått några dagar sen jag sist skrev här, i söndags var jag och hjälpte till på Laban, mitt gudbarns, barnkalas, det var jätteroligt. Det kom ca 25 barn i åldrarna 2-6 år så det var ett väldigt liv, fast nästan alla var extremt snälla och gulliga och det var nog bara en som grät och var lite tjurig :P. hihi. Vi hade skattjakt i skogen där dom fick träffa på en riktig sjörövare och sen var det fiskdamm på en klippa vid havet.

Nästa helg kommer Stockholms voltige hit och vi ska ha läger tillsammans med dom, eller inte hela laget utan bara vi lite äldre. Jag ska ha 3 inneboende här eftersom Rebecka vägrade ha någon. Hihi hon erbjöd sig dock att ta emot någon om denne gick med på att sova skavfötters med henne i hennes säng ;).


Nu måste jag sova :)


 


Mamlöööööö

I helgen bar det av på vårens Roadtrip till Skåne och den härliga staden Malmö. Vi anlände på lördagseftermiddagen och gick då först på stan ett litet tag. Rebecka hittade sin lilla Pontus som sedan på ett eller annat sätt hängde med genom dagarna, mest via sms :P. På kvällen gick vi först till Möllan och satte oss på ett av uteställena där. När vi gick in var alla tvugna att visa leg. utom jag och Nadja, STATUS;). Det var 20års gräns men vi kom in ändå, vakten kollade på mig och sa "Mamma får se efter er", hur gamal trodde han att jag var egentligen ? Borde kanske börja med rynkkräm snart ;). Sen gick vi vidare till en nattklubben KB men där kom inte "småungarna" in så vi gick till en Kareokebar istället och Rebecka och Helena sjöng YMCA så det skakade i väggarna. hihi. Det var iaf jätteroligt att hälsa på Jesper och umgås med mina kära vänner. ¨
Tack för en rooolig helg:)

image46
Rebecka och Linn  i det härliga vårvädret :)

Vi har det bra, så ska det va, välkommen till Malmö

RSS 2.0