Söndag (..snart måndag)

Hej hej hallå bloggen :D

Ojdå, nu har jag varit lite dålig på att skriva igen i några dagar. Ska verkligen försöka bättra mig nu när några faktiskt går in och läser.

Idag har jag varit och lunchat med Ellen och Becka. Vi hade som alltid väldigt roligt och diskuterade livsplaner, voltige, festande och allt där emellan. Rebecka och jag började även planera våra födelsedagar som inträffar om ca. 1 månad. Som det ser ut nu kommer det att bli något riktigt spektakulärt.


Sen på kvällen var det voltigeträning så då begav vi oss till NFK och hade först träning med nybörjarlaget och sen med vårat lag. Hästen som vi tränade på idag är tyvärr väldigt ouppfostrad och jättestor och kraftig så jag blev lite skadad även denna vecka. Han är jättesnäll när vi tränar på honom men i hanteringen innan träningen (när man ska lägga på utrustningen osv.) är han gräslig och bara står o sparkar åt alla håll och kanter. Idag var det bara tuffingarna (jag och Rebecka) som vågade vara i närheten till slut.

Aja, träningen sen gick jättebra :D.

image24
Vicki och jag hopptränade igår och då går det undan :P. Hon var på sitt "hoppa-högt humör och hoppade mycket högre än hindrena så jag höll på att ramla av flera gånger. Vi slog iaf nytt rekord och hoppade lite över 110 flera gånger.

Jag gästbloggade nyss i Mackes blogg så om du känner att du inte kan få nog av mig så skulle jag tippsa dig om att bege dig dit och läsa. www.slipsens.blogg.se

Nu är det måndag :)

Skärtorsdag

Hej hej!
Idag blir det ett väldigt kort inlägg här i bloggen men ett längre utdrag från denna torsdag finns att läsa på
www.slipsens.blogg.se, hjärtligt välkomna dit :).

Godnatt

Knyta ballonger är en sport

Godkväll kära vänner
Nu trodde du säkert att jag skulle spräcka bubblan och hoppa över bloggandet idag men icke. Självklart kommer rykande het information från dagen som gått.

  

Min onsdag har till störst del handlat om att förbereda mig för jobbet imorgon. Jag ska vara med på en barnaktivitet för första gången, har bara jobbat med vuxna hittills. Vid klockan två åkte jag till jobbet och försökte lära mig att knyta ballonger och anisktsmåla. Melli var med och hon var först ut att bli sminkad som en fjäril.
Senare åkte jag hem till Rebecka för att skriva brev till Tyskland och då sminkade jag henne och Hanna. Sen knöt jag några fina ballonger och gav till dem också. Jag är så himla snäll som delar med mig av mina kunskaper :P.

Nu känner jag mig väl förberedd inför morgondagen. Jag är expert på båda sminkning och ballongknytning.. iaf nästan :D.


image18
Melli fick en fjäril i ansiktet :D


image19
Caroline sminkade mig till en tiger men Melli tyckte inte att jag såg tillräckligt farlig ut :P


image20
Jag testade tigersminkningen på Hanna, det blev väl ganska likt orginalet, alltså mig ;) ? 


image21
Jag skulle försöka göra en katt men jag tycker hon ser mer ut som en kanin :P


image22
En ballongblomma. Har även lärt mig göra hundar, kaniner, hattar och svärd :P

Man ska lära sig något nytt varje dag.
Idag: ballongknytning!
Sov gott :D



En vecka kvar..

Nu är det bara en vecka kvar till träningslägret i Tyskland. Det ska bli så himla roligt. Jag ska bo hemma hos en tjej som heter Inken =), bara det liksom !? :P. Jag längtar massor.

Imorgon har jag först Biologiprov och sen ska jag till jobbet och lära mig lite ansiktsmålningar. Melli ska följa med så jag kan öva lite på henne.

image17


Min läsarskara har mångdubblats sen igår :D. Hurra ! Fast ni är fortfarande inte så många men Hanna och jag har lagt upp en plan för hur vi ska marknadsföra mig. Det går i princip ut på att jag ska skriva www.mikaelala.blogg.se i hennes panna. Sen ska hon gå runt med det på stan i några timmar.

Godnatt

Tillbaka i bloggträsket :)

Hej alla mina 2 läsare :)

Länge sedan jag var inne på bloggen nu och det var över ett halvår sedan jag skrev senast. Trots det såg jag på statistiken att några har gått in och kollat i denna ödeblogg ganska ofta. Vilka trogna läsare :).

Blev lite sugen på att börja blogga igen efter mitt gästinlägg hos min kära kusin. När jag skulle skriva det fick jag kapa av nästan halva inlägget för att det blev så långt. Det var då jag upptäckte hur mycket jag har att förmedla till världen :P.

Dock är det lite tråkigare att skriva här för jag har inte lika många läsare som han. Väldigt mycket färre..  men det är ju inte storleken som räknas :P.


Emma var lite besviken på att jag inte skrev så mycket om dem i Mackes blogg så jag kan ta det här istället. Igår umgicks jag alltså med Emma, Felicia och Helena, först var vi på Fräcka Fröken, jag var inte där så länge för jag kom ca 45 minuter senare än de andra. Jag måste försöka lära mig inse att jag inte hinner med allt. Efter det åkte vi hem till Robban och flummade runt hela kvällen.


Alexandra och Sofia kom hem i veckan, jag träffade Alex men vi hann inte prata så länge. Jag vill höra allt om era äventyr i London. Hann bara med att få höra om ett väldigt intressant musikalbesök. Hihi de 2 är så himla roliga =).


Idag har jag varit jättesjuk :(. Pappa var snäll och erbjöd sig att ta hand om min häst åt mig, tyvärr var jag tvungen att följa med och berätta vad han skulle göra. Jag påminde honom om att under den framgångsrike kostymbäraren fanns det en gång en liten pojke som växte upp på en stor bondgård och var van att handskas med djur.. Hehe han gjorde ett starkt försök att plocka fram sitt gamla jag.. Nu ska jag försöka sova för imorgon måste jag försöka pallra mig till skolan och skriva en lååång uppsats. Förhoppningsvis är jag lite friskare imorgon så det går säkert bra.

I lördags var vi och tävlade. Det gick jättebra och vi lyckades vinna i tema-klassen. I den andra klassen kom vi 4:a.

Resan hem var som vanligt flum, det blir lätt så när nervositeten släpper och tröttheten kommer. Jag försökte tvinga de som satt i min bil att skriva tävlingsdagbok till vår hemsida. Vi började skriva en dikt, tyvärr spårade det ur ganska snart och eftersom jag körde kunde jag inte göra så mycket åt det. Dikten blev ca 4 sidor lång och om jag skulle lägga in den på hemsidan skulle jag få censurera vartannat ord. Tiden går aldrig så fort som på resor till och från tävlingar, jag har världens roligaste lag.

image17

Jag ska sluta nu så att det inte blir ett till enormt långt inlägg men vill ni läsa mer är det bara att bege sig till slipsens.blogg.se och läsa mitt gästinlägg från igår.


Godnatt


RSS 2.0