Om 26 dagar...

Fyller jag 19 år :D!
Det ser jag fram emot. Idag fyller lille Morfar år. Grattis Morfar om du av någon anledning läser min blogg :).
Pappa kom hem igår, det var kul för han har varit borta i flera veckor. Jag fick två fina schalar :). Å så 2 chokladaskar av Kristina vilket kom passande eftersom det har börjat sluta göra så fruktansvärt ont att svälja.
Idag har jag mest sovigt. Vaknade för 2 timmar sen så nu lär jag väll sitta vaken inatt, fast de gör inte så mycket för jag har fått filmer från flera vänliga själar, det tackar jag för:). Dessutom blir det nog första gången jag kan vara vaken och ställa om klockan när man ska det :), å de e ju lite coolt. 

Jag längtar efter att få börja träna...
image2

... och börja umgås med folk igen :)image4

Avslutningsvis ett citat från en av mina många idoler:

"Vampyrer är bara fantasifigurer! Precis som älvor, tomtar och eskimåer!"
Homer J. Simpson
                                                                                                                                             

Jag är en bloggare :)


Det känns stort att ha en blogg, en helt egen sådan så jag slipper förmedla mina tankar via Åsas :P.
Hoppas att någon känner för att läsa mina kommande mycket intressanta inlägg. Tyvärr blir det här ganska kort, ja det tar straxt slut, vilket är bra för dig eftersom jag har varit sjuk o sovit mest idag o det är kanske inte så kul att läsa om.
Igår var det dags att fira att jag har haft feber i 2 veckor, jag hade tänkt att fira med att bli frisk :). Tyvärr önskade jag och min kropp olika saker så inatt fick jag halsfluss:(. Jag tror att det är bra o tänka på positiva saker för att bli frisk snabbare så nu ska ja tänka ett tag på studentbalen som jag anmälde mig till idag, eller jag kanske de inte var, men som Lotta anmälde mig till idag. Om några veckor får ja min klänning o då ska ja ha på mej den varje dag:). Å jag längtar massa till att göra håruppsättningen :), borde snart gå o kolla hur jag vill ha den för ja kommer säkert behöva några veckor till att välja. 
Ojdå de vart visst ett lite längre inlägg än vad jag hade trott men de e väll mest svamel.

Ska nog bjuda på en liten bild oxå :)
(OBS! prova inte det här hemma :P)


Jag st?r p? lille Irk

Här är jag som står på hästen Irk, om du aldrig har stått på en galopperande häst borde du se till att testa det någon gång. Det är en sån sjukt härlig känsla :D. Lägg märket till mina vackra byxor :P.

Ha en trevlig kväll!

RSS 2.0