Exkursion med biologin

Idag var det gummistövlar på och sen ut och plaska i våtmarker med klassen :D. Det härliga vädret gjorde att de va rätt mysigt :).
Jag råkade tappa Nadjas jacka i en blöt vatten/leråker men Helena lyckades fiska upp den. Sen skrattade jag och Helle i en kvart.... Nadja skrattade inte :P. Jag hoppas att allt gick bort i tvättmaskinen, Förlåååååååååt :(

image36
Vi skulle spana efter olika fåglar :) Helle tog uppgiften på största allvar, medans en viss norska mest spanade på killar ;P


image37
Observera att det här inte är en fågel ;)

BARA 1 DAG KVAR TILL VÅRAN ROADTRIP NU :D

Imorgon kommer det fina presentationer av mina medresenärer..

naturen är jätteskön
naturen är jättegrön
å i naturen finns inga svin
nä naturen är jättefin




Älskar våren :D

Godkväll

Idag var det dags att byta däck på mammas bil som jag på något konstigt sätt åtagigt mig att göra. Den klarblåa himmelen gjorde att det inte alls var så jobbigt. Dock skulle jag kunna rada upp ett antal saker som jag har lyckats bättre med fast det skulle ta upp ganska mycket plats.


På fredag blir det troligtvis årets första uteträning med laget.

En uteträning innebär att man går till någon mysig park eller liknande och tar med sig lite filtar, madrasser, något gott att äta och viktigast av allt KAMEROR. Sedan så tränar vi i gräset väldigt oseriöst och ganska länge. Det brukar bli lite olika lyft och pyramider men mest bara en massa skratt och stoj. Det brukar bli väldigt roligt och det är ett så bra sommartecken när man kan börja vara ute.

Tyvärr spådde SMHI dåligt väder på fredag men då får vi väll skjuta upp det några dagar.


Här är lite bilder från tidigare uteträningar:

image29
Tone och Amanda för ca 2 år sedan :)



image35
Rebecka i Lindö


image31
Ibland lyckas vi inte så bra med våra pyramider =P


image33
Jag lyfter Loppan :D

image34
Japp nu är det dags att träna utomhus igen :D



Nu kommer våren

Nu har det varit helt underbart väder i några dagar och man blir så himla lycklig av det. Tyvärr blir jag även helt sömnig och idag slocknade jag vid skrivbordet när jag satt och pluggade inför provet. hihi
 
Sen var det träning med mitt underbara lag :) Jag och Rebecka bråkade mest hela tiden men annars var det askul ;P.

image28
Igår var jag ute och galopperade i skogen med Linnea det var jättehärligt :D
Klarblå himel, solen sken, hästarna var galna
Vad mer kan man önska sig :P ?




Födelsedag :D

Nu har jag blivit uppvaktad hela dagen och det har varit mycket trevligt. Kan lägga in lite bilder på min bilddagbok imorgon (användarnamn: ela). När släkt och vänner firat klart så blev jag hämtad av Becka :D. Vi åkte till Helena där vi är nu, det är alltid ett äventyr att åka bil när Rebecka kör.
När vi kom hit var Helena helt galen ;P.. Hon hade haft massa planer och klätt ut sig på olika sätt för att skrämma oss när vi kom. Dock dröjde vi så länge så hon tröttnade och gjorde istället drinkar åt oss. I brist på annat blev det tranbärsdrink med gurka och selleri(!). Nu är vi på gång (speciellt Helle ;P) och snart bär det av till HUGO ! ! !

Rebecka:
nu har jag fått äran att skriva på mikaelas blogg
det känns lika stort som när ja fick min första pogg
snart ska vi iväg och dansa
mingla bland folket å ragga upp en varsin transa
för vi är så himla bra
men nu måste ja avsluta detta å käka lite mer chokla...
lev väl
   
Helena:
Hej.
Mitt namn är Helena.
Jag är 19 år.
Jag bor i norrköping.
Hej då-.
M.v.h Helena
he he

p.s. GRATTIS MIKAELAimage27














Melinda (min lilla kusin) skriver:

Idag ger jag ordet till min allra minsta lilla kusin Melinda även kallad Molly. Tyvärr kan hon bara skriva ca 4 ord så det är inlägget skulle bli lite fåordigt om hon skulle skriva själv. Så jag skriver vad hon säger, här kommer det:

Mikaela fyller år idag, hon fyller 20 år. Jag leker med legohästar i Mikaelas rum. Jag har träffat en ny kompis idag, han heter Albin. Maten var lite god men jag åt ganska lite. Det har varit kul idag att leka med min nya kompis. Vi har spelat med ett spel med bilar och åkt i Mikaelas trappa.
Nu skriver jag själv: melinda emmie emlina eddy mikaela apa
//Molly


image26
Melinda med sin systerson Noah




VI VANN

I lördags åkte jag Rebecka och Amanda ner till Caprifolen där vi skulle sova över till söndagen då det var tävling. På söndagmorgon kom resten av laget ner och så var det dags för tävling. Har tyvärr inga bilder från själva tävlingen. Här är i alla fall en bild från uppvärmingen. (Rebecka lyfter Amanda)
Det gick iaf jättebra och vi lyckades vinna trots en miss :).

image25

RSS 2.0